Foto, Resor, Shopping

Veckans önskelista. *v.46

wishlist_v46_dreamsaboutlife

 

Eftersom Julen närmar sig och jag och Kerstin åker imorgon till Polen har jag fått längtan efter lite shopping… Julshopping i Polen! Det är grejer det kan jag lova ;-) Jag vet att på Centrum Riviera dit vi ska finns affärer Home & You, därför har jag fönster-webb-shoppat efter grejer jag önskar mig just nu. Ovanför ser ni 8 av dem =) Det finns mer, men jag tänkte lämna lite åt Eran fantasi.

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.

Heminredning har blivit en av mina favoritämnen och som ni redan vet är jag galen i ommöbleringar och andra renoveringar hemma. Så ja, nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar med morgondagens åtaganden samt resan. På onsdag gäller det, då blir det lite shopping och jobb och annat skoj. Nu dock, godnatt & sweet dreams! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Veckans önskelista. *v.46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.