Livet

Om projektet som aldrig tar slut.

Ni vet vilken jag menar eller hur? Inte? Hur länge har ni egentligen följt mig?? Ja, exakt! Jag menar såklart min rensningsprojekt. Hur mycket jag än rensar så verkar det inte minska i omfång hemma… snarare känns det som att skiten växer och förökar sig som galna kaniner. Det ser ut som om kaos har flyttat in, som att tornadon har svept över och lämnat precis ALL upplockad skräp hos oss. Varför!?

Men det ska bort. All skit ska bort och ro ska infinna sig. Så fort jag är klar med det… som i min kalender betyder om sisådär ett år. Jag ger dock inte upp, det SKA bli fint och prydligt hos oss. Alla prylar ska ha sin plats  och ingenting ska lämnas åt slumpen. Ja, så blir det. En dag.

Till dess roar jag mig med att skriva hur jag ska gå tillväga… samtidigt som jag arbetar och pluggar. Samt bakar – för ikväll efter jobbet ska jag baka pepparkakor och pepparkakscheesecake =) Er bloggissar önskar jag en underbar fredagskväll! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Om projektet som aldrig tar slut.

  1. Vi har också rensat idag. Trots att vi har otroligt lite med utrymme så lyckas vi spara på oss en massa skit. I en (av endast två) överskåp till garderoberna hittade vi… jag vet inte HUR många… plastburkar för matförvaring. Och ändå köpte jag nya på IKEA igår. GAAAHHH!!!
    :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.