Glamour, Resor

Om att packa smart.

Då är jag på väg mot Småland och Kerstin! Om 4h räknar jag vara framme där, sen drar vi till Blekinge och båten över till Polen :-) Fantastiskt roligt! Som jag har längtat…
Men innan jag kunde åka var jag tvungen att packa, min akilleshäl då jag alltid packar mer än jag behöver. Dock inte idag, hör och häpna: jag har bara packat en handväska (träningsbag) som packning (kläder, smink, baddräkt mm.) och en vanlig handväska där jag har plånbok, pass osv. :-) Känner mig extremt duktig! Hur lyckades jag? Enkelt. Eftersom vi bara ska vara borta 2 dagar har jag med mig:
1 par jeans
1 kavaj
2 blusar
2 par strumpor
2 par trosor
pyjamas
1 baddräkt & 1 bikini (visste inte vad är bättre)
+ det jag har på mig

Bild på packningen kommer när vi befinner oss ombord på båten.
Ha en fortsatt bra dag så läses vi bloggissar! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.