Foto, Livet

Om återkommande ommöbleringar.

Som ni vet älskar jag att möblera om i lägenheten, oavsett om det bara gäller att flytta på soffan eller helt och hållet byta rum. Sån har jag varit sedan jag flyttade till Sverige för många år sedan… varför är det ingen som vet. Det bara kom en dag, ett behov av förändring och det lättaste var att möblera om i rummet. Sen har det fortsatt i varje lägenhet och hus jag bott, även när jag flyttade ihop med M.

endelavvrummet_dreamsaboutlife

 

På bilden ovan ser i hur en ny del av vardagsrummet tar form. Vi har valt att dela rummet i två delar, där ena delen är till för att titta på film och umgås med gäster och den andra delen är till för att läsa en bok eller mysa framför dekorationsbrasan. När allt är klart kommer ni få se resultatet med bättre foton :)

Eftersom mina ommöbleringar är ett återkommande fenomen blir denna fotocollage mitt bidrag i veckans Onsdagstema #186.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Om återkommande ommöbleringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.