Foto, Glamour

Rosa!

Laura ? rosa :-)
Laura ? rosa :-)

Idag bestämde jag mig att delta i en fotoutmaning till förmån av Cancerfondens Rosa bandet. Det var en lätt uppgift för mig då jag (som ni säkert redan vet) fullkomligt älskar allt som är rosa. Första bilden föreställer min fina spargris som var med i Hem & Hyra tidningen från juni i år, andra bilden visar min rosa lampa och tre pumpa huvuden då halloween är runt knuten och på tredje bilden syns min rosa köksvägg :-)

Om ni är sugna på fler rosa foton som tillhör mig kan ni läsa om min rosa dröm väska och om kossan som heter Rosa. Om ni däremot är sugna på att också delta i Fototriss eller bara titta på alla bilder föreställande rosa ting klickar ni på: Fototriss – Rosa.

Ha en underbar söndag bloggissar och glöm inte att skänka en slant till Rosa Bandet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

11 reaktioner på ”Rosa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.