Dreams, Foto, Livet, Resor, Tankar

I de Småländska skogarna…

… finns det många svampar ;-) Idag är sista dagen här i Småland, ikväll kör vi  mot västkusten, till plugget och andra måsten. Men framförallt till våra älskade djur som vi saknar alldeles för mycket. Men planerna finns, stora planer, stora ändringar. Inte än, inte idag, inte imorgon men om ett tag. Först måste allt falla på plats, planen måste mogna och ett visst jobb infinna sig. Då kommer vi köra hårt! :-)

Drömmar föds och tar form.

När vi körde till Småland i fredags på de små vägarna föddes den stora drömmen som för med sig de mindre drömmarna.  Föräldrarna som har fått ta del utav en del av drömmen/planen är helt till sig och längtar bara till vi sjösätter den. Det känns riktigt bra att ha deras stöd. Kerstin har också fått veta lite om planen och hejar på, härligt! :-)

Men inlägget skulle inte handla om Den Stora Planen utan om skogarna. Mamma fick för sig idag att vi skulle åka ut till skogen och plocka svamp. Sagt och gjort. Vi drog hela familjen ut på skogsäventyr. Många svampar blev det inte för 4 av oss gick mest och bara promenerade och förde samtal och ditten och datten…. i stort sett var det bara mamma som var i skogen för svamparnas skull ;-)

Laura in the forest.
Laura in the forest.

Friskt luft, umgänge med familjen, lugnet. Det behövde vi alla. Nu sa vi äta tillsammans och sen drar jag och maken mot Partille, lillebror drar till Eksjö och föräldrarna stannar i sitt hem och väntar till vi alla möts igen.

Ha en mysig söndag eftermiddag bloggissar! Kram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.