Livet, Tips

Höstmaten.

Hösten är här och det är bara att inse detta och inte bli alltför deprimerad på kuppen. Vad tänker ni när ni hör ordet höst? Jag tänker på regn, mörker och god mat. Ja, som gastric bypass opererad tänker jag ofta på mat. På vad jag borde och inte borde äta, på vilken mat är den bästa ur närings- och energisynpunkten. Ja, förutom det så gillar jag helt enkelt att äta och vill äta gott. Dock skiljer sig mitt gott från andras gott och tur är väl det! Jag vet att nudlar inte är det bästa för mig men jag gillar smaken av dem och därför unnar jag mig dem ibland.

Likaså att äta ute och njuta av riktig god mat. Ni som har följt mig ett tag vet att jag äter ute ganska ofta (trots att jag inte borde) och gärna delar med mig av upplevelsen och foton på maträtterna. Inom den närmaste tiden kommer ni få se lite uteställen här i bloggen då jag ska ut och äta med två bekanta i Göteborg snart och sen resa till Polen med bästa Kerstin. Då blir det många bilder på mat och drinkar ;-) Jag håller på och surfar på Gastrogate efter en mysig restaurang där jag och mina bekanta kan sitta i lugn och ro och prata medan vi äter något gott. Har ni några tips? Och hur gör ni när ni ska ut och äta? Brukar ni boka bord i förväg eller? Det verkar som att de flesta brukar boka bord i Göteborg innan de går ut för annars får man inte plats… än så länge har det dock inte stämt på mig ;-)

Nu får jag återgå till arbetet och plugget medan jag väntar på lunchrasten då jag ska avnjuta lite nudlar! Ha en fin måndag bloggissar =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Höstmaten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.