Foto, Hälsa, Tankar

Guldfiskminne & teknik.

Det har jag, alltså guldfiskminne. Idag glömde jag ta med mig den trådlösa datormusen till jobbet så nu får jag klara mig med den inbyggda pekmusen vid tangentbordet. Inte kul då den är konstig… och jag blir fort arg när den inte vill som jag vill. Men förutom det är jag supernöjd med min lilla Acer Iconia w510 =)

Ja, teknik och guldfiskminne lyder titeln på inlägget och jag tänkte återkoppla lite till mina minnesproblem. Det känns som att de är tillbaka. Ännu värre än förr och det skrämmer mig då jag kommer ihåg hur jobbigt det var ett tag. Dels är det stressen runt allt som händer och sker som påverkar minnet men dels har jag dokumenterade problem med närminnet och jag är rädd att det kommer bli värre. Tidig Alzheimers? Jag hoppas verkligen inte det men en liten tanke finns där i bakgrunden och spökar :(

Och tekniken…den älskade tekniken. Utan den hade jag nog inte klarat mig en längre stund men ibland stressar den alldeles för mycket. Det ständiga informationsflödet gör att jag inte kan koncentrera mig. Dags för lite teknik-time-out kanske? Svårt att genomföra när man studerar men en dag i veckan utan teknikens under kommer jag nog klara av :)

Buzzar på jobbet :)
Buzzar på jobbet :)

Collaget föreställer ett Air Wick Black Edition värmeljus som skiftar färg och jag är Buzzador för det. Idag buzzar jag på jobbet där alla blir nyfikna på hur den fungerar ;-) Tänkte använda denna bild som bidrag i Onsdagstema där jag valde en falsk solstråle då man får hitta lite genvägar till ljuset nu när vi har det så mörkt i landet…

Men nu tillbaka till arbetssysslorna! Ha en fin dag bloggissar. Kram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Guldfiskminne & teknik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.