Foto, Studier

Studentskans bekännelser.

Efter ett par glad rött vin i mycket trevligt sällskap är det dags för lite bekännelser. Bekännelser som rör studier. Mina studier, alltså studentskans bekännelser.

Hur fixar jag mina studier undrar många, då jag pluggar 150% (både distans och på plats) samt arbetar mellan 20 och 50% ! Jo mina fina frågare, jag fixar det genom att vara smart. Jag väntar ut med att läsa litteraturen till någon redan har läst den och delar med sig av sina kunskaper ifall den av hjälp i studierna eller ej. Förutom det googlar jag en massa eller som det så fint heter – jag informationssöker efter relevant information till uppgifterna som ska göras. Dessutom använder jag mig av det enklaste sättet att få information, nämligen – frågor. Vad jag menar med det? Jo, jag frågar de jag tror kan ha svaret på mina frågor. Ni anar inte hur mycket kunskap människor runt omkring oss har! Vissa av mina bekanta är (nästan) sanna, gående encyklopedier.

Laura - studentskan som vågar mycket.
Laura – studentskan som vågar mycket.

Sen ska jag inte ljuga att jag gör många (okej, nästan alla) mina arbetar i absolut sista stund… vissa menar att det är dåligt för då hinner inte mitt arbete vila och jag hinner inte reflektera över det ordentligt och jag kan hålla med ibland. Dock fungerar det för just mig och hittills har jag klarat mig alldeles utmärkt med denna strategi. Men jag sticker inte understol med att jag vill gärna vara mer ordentlig och disciplinerad…. det kommer kanske en dag? ;-)

Klart – slut på mina bekännelser för idag. Nu är det dags för mig att inta sängposition. Med detta skrivet önskar jag Er en god natts sömn! Kram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.