Foto, Resor, Studier

Föreläsningar och studieträffen.

Då kör vi! Hela dagen lång blir det föreläsningar om bibliotek :-) Äntligen får jag träffa mina studiekamrater från BoI utbildningen, det blir mucho snack kan jag lova… och ikväll middag med tjejerna :-)

image
Godmorgon!

Ha en underbar dag bloggissar! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Föreläsningar och studieträffen.

  1. Efter en lång dag med massa nyttiga saker så är man mer än värd en härlig tjejmiddag :) Hoppas det blir trevligt.

    Svar: Det verkar som det är A och O. Haha likadant med facebook, du har helt rätt. Man ska ha en lååååång lista. Det är viktigt. Superviktigt. Tänk vad skönt det är när man blir vuxen och lite vettigare och inser vad det egentligen spelar roll. Men det är klart det är roligare att se ”härliga” bilder än tråkbilder. Det är ju nöje. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.