Foto, Livet

Semestern är över.

Hej bloggissar! Jag börjar med att ursäkta den långa pausen i bloggandet men semestern var så lyckad att jag hann inte blogga :-) Dock lovar jag att från och med ikväll kommer ni få läsa om semester minnen i några inlägg.

image
Lysande Snoris spanar ut.

Här över ser ni Snoris på en soffa, bilden är feån igår då vi bestämde oss att flytta om alla rummen i hemmet! Resultatet kommer också i bilder när alla dammtussar är borta och allt är i sin ordning ;-)
Från natten vi kom hem sover vi alla 7 i sängen så varken jag eller Micke är särskilt utvilade men ja, idag ska jag plugga och han ska fortsätta fixa och trixa hemma.

image
Hela fyrfota flocken i sängen.

Här ser ni bevis på hur djuren belamrat vår säng, tänk er två vuxna bland dem också… sängen äe 160cm bred.
Nu dags för frukost och Er önskar jag en underbar onsdag!  Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.