Dreams, Glamour, Pengar

Vad gör man med en kvarts miljon?

Ja som rubriken lyder, vad gör man med en kvarts miljon? Skulle det vara upp till mig att bestämma skulle jag åka på många resor. Att se världen har alltid varit en dröm, upptäcka massa platser och lära sig nya kulturer. Det hade jag gjort om jag hade en kvarts miljon för bara mig. Det är så mycket pengar fast ändå inte… för det räcker inte till ett hus eller ens en lägenhet. Det hade kanske räckt till en liten stuga ute i skogen, kanske…

Vad hade ni gjort med en kvarts miljon? 

Jag vet i alla fall vad min man skulle göra med en sådan summa. Han skulle köpa en bil. En Audi A8 som är fullutrustad och har all lull-lull man kan tänka sig. Undrar ni hur jag kan vara så säker på det? Jo, därför att han har önskat sig en sådan i 3 års tid. Han skulle få en sådan i födelsedagspresent nästa år då han fyller 35 men…. han fick den igår. Av mig. Nästa fredag ska vi åka och hämta den. Ja, vad säger man… älskar man någon så vill man ge personen allt hen önskar sig. I mitt fall fick det bli en bil för en kvarts miljon.

Nu ska jag smälta allt detta lite till och fortsätta jobba. Ha en bra dag bloggissar så hörs vi :) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

8 reaktioner på ”Vad gör man med en kvarts miljon?

  1. Det var lite galet måste jag säga, och samtidigt galet fint! Jag hoppas det beror på någon storvinst eller något så du också fick något fint till dig själv :)

    1. Det jag fick är lyxåket och privat chaufför ;-) Skämt åsido så nej det var ingen vinst utan en del sparade pengar och en del billån, när man hittar den människa man älskar djupt vill man ge hen allt hen önskar, i mitt fal var det makes bildröm =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.