Hälsa, Livet, Pengar

Kalabalik på jobbet.

God morgon bloggissar! Idag är det fredag och helgen kan börja snart men innan dess får jag arbeta hela dagen lång. När jag vaknade idag var jag så tjock i halsen att jag trodde jag skulle svimma. Kunde knappt andas heller då näsan är helt täppt. Ingen rolig början på dagen så att säga… och när jag kom till jobbet möttes jag av kalabalik. Ventilationen och AC:n (ja, det är två skilda saker!) var av så det var så kvavt att man nästan svimmade. Programmen i datorn gick inte igång, inte hos någon så ingen kunde arbeta. Min växel funkade inte heller. Ja, tillbaka till stenåldern med andra ord ;-)

Men nu är det mesta löst tack vare vår fantastiska IT tekniker. Nu kan jag arbeta på det olidligt varma och kvava kontoret till fastighetsskötaren fixar med AC:n och ventilationen…   wish me luck ;-)

I eftermiddag kommer antagningen publicera antagningsbeskeden så håll tummarna för mig fina läsare… det kommer avgöra ganska så mycket i mitt liv. Förutom allt detta så ska jag försöka bli av med förkylningen, jag har garderat mig med te, honung och Strepsils tabletter i massor.

Ha en fin fredag alla så hörs vi :) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Kalabalik på jobbet.

  1. Jag mötte kaos på jobbet igår och under hela natten, men vad gjorde det egentligen. Lika bra att köra slut på mig då det var sista natten. Nu semester. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.