Foto, Glamour, Livet, Tankar

Funderingar på en fredag.

Det är fredag bloggissar och om 7 timmar tar jag helg, inte för att jag klagar på mycket att göra på jobbet, men ändå. Glädjen är obeskrivlig. Äntligen fredag såsom många utbrister när eftermiddagen glider in i kvällen…. härligt. Denna helg kommer bjuda på mycket städ och rensning som jag har skrivit innan, trots att vi verkar kasta grejer konstant så blir det inte mindre hemma… tror ni grejerna förökar sig i smyg? :o

Som jag nynnade för min man igår – imorgon är det fredag, då är det dags att städa! Så idag blir det till fysiskt arbete at home. På schemat står det vanliga som dammsugning och golvtvätt men också massa småplock och antagligen flera svarta sopsäckar (ni vet de där gigantiska som man själv får plats i) fyllda med skit (skit för mig, fynd för någon annan) som ska flytta ut ;-)

Leksaker? Hon nöjer sig med kartonger!

Här ser ni hur Gabrielle hjälper till med städningen… ja,vad säger man till en galen katt? Tack för att du sönderfördelar soporna såklart! För maken min började projektet ”den stora rensningen” redan i förrgår… och jag vet att de flesta fruar tycker att just deras make är den bästa men jag är övertygat om att min man är bäst i hela världen. Trots att han inte mår så bra så diskade han ett högt berg av disk igår (som jag hade orsakat) och fixade köket så man kunde äta från golvet (och det är inte lätt fixat med en fru som stökar ner, 4 katter som kastar ner maten och en hund som drar in en massa skit utifrån!). Det kallar jag kärlek! =) Tack min älskade för att du tar hand om oss ?

Nu ska jag fortsätta arbeta (eller ja, stå till kollegornas förfogande iaf ;-) ) och Er andra önskar jag en underbar fredag! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

6 reaktioner på ”Funderingar på en fredag.

 1. Lycka till med rensningen. Hoppas det blir klart snart. Men som du säger, sånt där är typ evighetsprojekt….det kommer alltid mera skit!
  Tack för fin kommentar hos mig. Kul att du gillar mina bilder!
  Ha en fin dag, kram

 2. Håhå jaja, jag behöver med rensa härhemma.. tänkte sälja av på loppis nästa helg, förrådet är KAOS! ;)

  Svar: Tack.. lite polska kan jag faktiskt, blir ju att man snappar upp det som sägs ofta! :P

  Ha en toppenbra helg! Kram!

 3. Nog ser katten ut att ha haft det kul iallafall :)
  rensa skulle jag med behöva göra här, jag tycker ändå att jag gör det ofta än oftare men ändå samlar man på sig mer än man rensar ut. Eller så borde man skaffa sig ett större boende ;)

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.