Foto, Hälsa

Det där med vätska.

Även om man inte har semester och slappar på stranden behöver man fylla på sina vätskedepåer ;-) På bilden ser ni min härliga mugg med sköldpaddor, en kopp med iskallt vatten och i bakgrunden kontorets kaffemaskin som levererar alla möjliga kaffedrycker (cappuccino, espresso, macchiato, choklad mm) och het och kallt vatten. Min och mina kollegors bästa vän med andra ord ;-)

En liten del av min arbetsplats.
En liten del av min arbetsplats.

Onsdagstema – Vätskepåfyllning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

6 reaktioner på ”Det där med vätska.

  1. Vilken mysig mugg du har! Är säkert god att dricka ur! Kaffeautomater är jättebra på jobbet men jag tycker att man sällan får så gott kaffe från dem! Det kanske egentligen är för mycket begärt, huvudsaken är att man får sitt kaffe snabbt och enkelt!
    Ha en skön dag!

  2. Jag har oxå en egen mugg på jobbet, en som tar 8 dl, men jag har te i den, inte kaffe… På jobbet är det urviktigt med vätskepåfyllning för att orka hela dagen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.