Foto, Glamour, Livet, Resor, Studier, Tankar

Semesterhelg.

God kväll bloggissar! Hur har ni det? Själv har jag det underbart. Vädret är fantastiskt (sol hela dagarna och +25C) och sällskapet är mer än bra :-) Igår började min dag med en simtur i poolen, det var +18C i luften och hela +29C i vattnet! Det kunde inte bli bättre. Sen drog jag och maken till Nybro för lite umgänge med min älskade guddotter Stephanie, fika hos Marie & Svante samt en kort påhälsning hos vårt gamla stödbarn och snabb fika hos Staffan.

Morgondopp ;-)
Våffla med glass & grädde hos Ben & Jerry’s
Älskade unge ?
Älskade unge ?

Dagen har med andra ord gått i ultrafart, när jag hälsar på såhär vill jag hinna med så mycket som möjligt men tyvärr hinner jag inte med allt jag vill :( Bland annat hinner jag inte med kamikazeträff med Kerstin eller Ninjaträff… men det får bli nästa gång!

Det var igår det iaf, idag var det en familjedag. Först lite solning och plugg för min del (jag skrev 2 hela arbeten och gjorde en PP till morgondagens redovisning i BoI-utbildningen), efter det åkte vi till Kalmar för en lunch på Stekhuset. Tyvärr så blev vi inte riktigt nöjda.

Tomatsallad & vitlöksbröd.
Tomatsallad & vitlöksbröd.

Förrätterna var supergoda, jag åt det som syns på bilden ovan, föräldrarna & lillebror tog bara vitlöksbröd med aoli och maken tog sniglar. Huvudrätterna blev: för min och pappas del fläskfiléplanka (mmmm), mamma och bror tog helgrillad fläskfilé (bror blev nöjd, mamma tyckte köttet var äcklig) och maken tog medium rare ryggbiff argentina och det blev ett fiasko. Köttet var genomstekt så det skickades tillbaka…men andra gången kom det också helt genomstekt. Så det var andra och sista gången vi åt där. Notan gick på 1635:- (ingen rabatt pga. felstekt kött = illa).

Efter maten åkte vi till ett par vänner för lite kaffe och sen hem för solning och poolbadande. Nu är det kvällen och dags att förbereda sig för universitetet imorgon. Ha en fin kväll bloggissar! Kram

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.