Glamour, Livet

Midsommar!

Glad Midsommar! ?

Hoppas Ni alla har en fin Midsommarafton. Själv var jag hos Inger och Owe en sväng, pratade med dem och Hilka samt åt gott. Långa samtal blev det om livet, religionen och såklart politiken. Vi avnjöt Ingers goda mat, Owes fantastiska drinkar och sen jordgubbar på det ;-)

Väl hemma satt jag en stund med maken och hans kompis, som är på besök hos oss över helgen, sen fixade jag lite i arbetsrummet och nu fixar jag med datorn. Lite uppdateringar, lite annat fix & trix och så studier på det. Som student är jag ju egentligen aldrig ledig…

Men nu ska jag duscha och sen lägga mig. Kanske kolla på en film med Totte medan männen lirar Xbox….

Hur har ni firat dagen???? =) Ha en fin helg alla och njut av livet! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.