Livet, Resor, Studier

Växjö tider.

Godmorgon bloggissar! Nu är det måndag igen, solen skiner lätt trots att klockan bara är 05:40 och jag är på väg till Växjö för lite studier. Tyvärr så är jag dunder förkyld, hostig, en aning febrig och allmänt seg… Att jag fryser så in i norden är ingen hemlighet heller ;-) Men, men det får gå även om jag inte är så pigg på den träffen. Det känns inte roligt alls, jag känner ingen drivkraft och det är därför som jag har tagit ett viktigt beslut. Vilket får ni reda på lite senare :-)

image
Den nakna sanningen.

Nu önskar jag Er en fin start på veckan! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Växjö tider.

  1. Tack för dina fina kommentarer :) men söta du va trist att du känner så, kanske kroppen behöver vila sig?? åh Växsjö skall du träffa blogg linda? hoppas dagen går ok för dig men tänk på hälsan tjejen kramar till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.