Studier

Trötteri trött.

Det är jag det. Trött som satan och omotiverad. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag är trött. Om 5 timmar och 55 minuter ska ett arbete vara inlämnad. Tror ni att jag hinner? Nej! Aldrig att jag hinner. Jag vill inte. Jag skiter i det… It sucks, very much.

Förutom det har jag ont och mår illa och livet är åt helvete. Jag vet att imorgon blir det bättre, jag vet att om några månader kommer det inte betyda ett smack. Men just nu vill jag bara skrika! Högt och gällt att jag o-r-k-a-r inte.

Slut på klagande från min sida. Hoppas det är bra med er. Kram bloggissar and wish me luck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.