Fyrfota vänner, Livet

Torsdag och dess måsten.

God kväll bloggissar :) Hur har ni det i värmen? Själv har jag det bra, ligger i den nybäddade sängen med Totte som sällskap och njuter av stillheten. Maken trixar lite med TVn och katterna susar sött lite varstans i lägenheten. Mysfaktorn är med andra ord hög hos familjen R. ;-)

Idag har jag roat mig med garderobsrensning, ommöblering i sovrummet samt annat städ och plock i lägenheten. Bilder på allt kommer till helgen eftersom jag har inte fotat något än. Efter allt slit tog jag mig en stor kopp té och tittade lite på Nip/Tuck. Sen kom maken hem och vi drog till Sävedalen för lite promenad i solen samt glass på Triumfglass.

Mango och citron sorbet :-)
Mango och citron sorbet :-)

Jag säger bara – omnomnomnom! Sorbet och framförallt just mango sorbet är något utöver det vanliga. Glass är inte riktigt min grej men sorbet…ja det är grejer, det ;-) Den på bilden avnjöt jag  (inte riktigt då jag orkade bara med en kula sammanlagt – GBP opererad som sagt) och maken åt sin mjukglass storlek större. När vi kom hem tog vi en lång promenad med Totte så nu är vi alla trötta ;-)

Snart blir det lite Xbox spelande och sen krama kudden då imorgon ringer väckarklockan vid 06:30… Ha en fin kväll alla så hörs vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

5 reaktioner på ”Torsdag och dess måsten.

  1. Härligt du har det, jag har jobbat klart och har lite ledighet nu och det lär bli fint väder, funderar på att packa en korg med smått och gott och ta en utflykt till Hofsnäs i helgen. Ha en fin helg på dig. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.