Hälsa, Livet, Resor, Studier

Sjukdom.

Godmorgon bloggissar! Idag är det tisdag och dagen började med hosta, feber, snor och…lunginflammation. Kul – NOT. Läkare hit och läkare dit, nu blev det penicillin och 2 missade dagar på studieträffen. Ibland är livet orättvist :( Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och överleva…

Så idag tar jag tåget hem men innan det avgår gick jag en promenad i Kalmar, när de flesta fortfarande sov och fotade lite :-) Så lugnt och skönt… solen skön och det var riktigt mysigt trots att jag frös som bara den (sjuk).

Fridfulla Kalmar.
Fridfulla Kalmar.

Lite historia, lite stad,lite minnen… och så frukost på det och morgontidning. Det är livet,det! Även när jag hostar sönder lungorna och mår piss i övrigt…

Ha en fin dag alla och håll tummarna att jag tillfrisknar fort. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

6 reaktioner på ”Sjukdom.

  1. usch va trist :( men kanske bra för att du kan varva ner, kroppen säger ju ifrån till oss alla som inte alltid lyssnar :/ så passa på att ta det lugnt & du!! såå fint du har fått det härinne :) kram å krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.