Livet, Resor, Studier

Packningsdags!

Hej svejs bloggissar!

Jag har inte haft någon skrivarlust så det har inte kommit så mycket här. Ni vet själva hur det är, ibland orkar man bara inte eller så har man ingen lust. Helgen har varit bra, förutom att maken är sjuk. Vi har myst, tittat på Game of Thrones och gosat med Totte och katterna. Imorgon ska jag till Växjö för lite föreläsningar, tentan och mer föreläsningar ;-) Det ska bli kul att träffa mina studiekamrater från båda utbildningarna. Dessutom ska jag försöka besöka mitt gudbarn =)

Mer om livet och tankar kommer kanske imorgon då jag tågar genom landet, men nu ska jag packa i min nya väska och mysa med familjen en stund innan det är läggdags. Väckarklockan ringer 04:00….

Ha det så gott alla! Jag har inte glömt Er! Kram

P.S Speciella hälsningar till Eva, Linda, Jonaz, Nettan, Therese, Jeanette och Linda ? ! D.S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Packningsdags!

  1. Tack för hälsningen fina du……
    Tycker nog att det dröjer för mycket tills det fina vädret och en kaffe på uteserveringen… hmmm…. måtte det blir bra snart.. Annars får vi ta en fika inomhus om/när du hinner…

    Ha en underbar dag
    Kram

  2. Tack för hälsningen! Visst är det så att det går upp och ner det där med bloggandet, och även att läsa och kommentera tycker jag. Hoppas du får det toppen i Växsjö! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.