Studier

Opedagogiska pedagoger.

Ibland så förundras man av hur opedagogiska vissa pedagoger är. Idag hade vi två föreläsningar och skillnaden mellan lärarna slående. Till och med den blinde hade sett hur olika det var. Den ena föreläsaren var engagerad, optimistisk och bjöd in till diskussion medan den andre bara mall på… Ingen diskussion, inga känslor, bara ord-i-en-och-samma-ton. Tråkigt :(  Då ska ni också veta att kursen vi just nu läser handlar om… trumvirvel…. pedagogik. För övrigt så har vi en kursansvarig som man blir livrädd för… men, men tack och lov är vi en bra grupp som stöttar varandra.

Nu kommer jag leva hur länge som helst på första föreläsaren som dessutom (när andra hade gått på lunch) stannade med mig och pratade om mitt val att läsa två utbildningar. Hon sa att det var smart av mig och att hon var imponerad, även om det kräver mycket nu. Tänk att kunna sammankoppla min kunskap från biblioteksutbildningen med pedagogkunskapen och sen smitta av dem på barn! :-) Skriv och läslusten kommer blomma upp då. Dessutom sa hon om att i framtiden kan jag jobba övergripande med de målen på kommunnivå… Åhhh vad det kändes fantastisk! Att få uppmuntrande ord från någon som har arbetat med utbildning, i olika länder, under en lång tid är härligt och väldigt framåtdrivande. Min läslust är på topp och viljan att plugga vidare stor :)

Livet leker helt enkelt men nu är det dags för vila för imorgon väntar tung föreläsning inom förskollärarprogrammet. Så sov gott alla!

Fick väldigt lovande ord från Ewa om mitt val avtvå utbildningar. Tanken på att kunna jobba högt uppe i kommunen och styra över skola/bibliotek medkunskapen jag får efter mina studier känns lockande.

Livet leker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.