Livet, Studier

Pedagogik…

Idag handlade dagen om pedagogik och konsten att lära samt tänkandet i lärandeprocessen. Jätterolig fast tröttsam dag. Förutom en incident med en lärare som verkar vara av typen som hatar när man undrar något… men,men jag får väl bita ihop och utstå. Det finns en kommentar som jag hatar och tyvärr fick jag höra den idag, ”du får väl tolka det som du vill”. Jag ville svara på det men bet mig i tungan… var för trött för att ta den diskussionen.
Annars så känns det lite som att jag tagit mig vatten över huvudet men jag hoppas att det inte är så i verkligheten.

image
Väskor...

Nu sitter jag på tåget till Kalmar…lillebror hämtar mig där och sen blir det till att sova då tåget mot Växjö rullar typ vid 6:40 och dagen slutar inte förrän 18 :-( Men först ska jag umgås med familjen och sen läsa lite om utbildningen och kolla vad vi fick från Lärarförbundet ;-) efter det sooooova.
Ha en fin kväll alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.