Bloggande, Dreams, Resor, Studier

On the way…

God morgon! Då sitter jag på tåget mot Växjö, klockan är 06:05 och beräknad ankomst 08:50 :-) så ett par timmars resa framför mig. Jag ska ägna mig åt lite läsning av nya Min Boudoir som kom förra veckan men som ny inte hunnit öppna än… Förutom det blir det nätsurfande och såklart fika! ;-)

image
Hej!

Nu önskar jag er en underbar dag! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”On the way…

  1. Ha det så mysigt på tåget då :) Det kan vara skönt att vara ”instängd” på ett tåg ibland, tycker jag. Man KAN inte stressa iväg utan måste sitta ner och bara vara. Bra att du kopplar av även i tankarna.

    kram/
    Fina Frun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.