Bloggande, Dreams, Fyrfota vänner, Livet, Studier, Tankar

Lugn.

Idag är det tisdag och jag känner mig lugn. Trots många måsten och mycket att läsa samt skriva så känner jag lugnet strömma. Ibland kommer sådana dagar då jag helt enkelt känner mig lugn och de dagar njuter jag. Önskar att alla hade fler av sådana dagar och att fler faktiskt uppskattade dem…

Mitt lugn.

Här sitter jag och pluggar, läser, jobbar. Till vänster om mig har jag en hylla med alla böcker och pennor, till höger om mig har jag en trådhylla som än så länge innehåller bara katternas toalett (kattlådan) och en filt som de kan ligga på. Bakom mig har jag makens skrivbord, fönstret och en schäslong som man kan ligga på och läsa :-) Eller vila sig på… eller gosa med Totte.

Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet, dricka mitt meliss te och dagdrömma lite. Ha en fortsatt bra dag bloggissar!

TisdagsTema – lugn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

9 reaktioner på ”Lugn.

  1. Att känna lugn inombords är det bästa. Sen kan det vara hur stressigt och stökigt som helst runtomkring. Är man bara lugn klarar man av att hantera det mesta. Önskar jag själv vore den lugna typen. Men nu är jag sällan det.. ;-)

  2. Man kommer ju mycket längre av att känna lugn hos sig än att känna stress. Jag yr bara runt som en galning då och får inget gjort haha.

    SV: Tack för dina fina kommentarer och kloka ord! Håller helt med dig i det du skriver och i synnerhet om att leva som BL, vilken människa i världen gör så? Det är som du skriver ”onormalt” och 90% om inte mera går upp i vikt.
    Massa kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.