Bloggande, Resor, Studier

Kunskap tröttar ut!

Nu är jag på väg hem. Sitter på tåget som är överfull och längtar hem. Mitt tillstånd: trött, grinig med ett huvudvärk från helvetet. Slutsats: kunskap tröttar ut.
Det har varit 4 intensiva dagar i Växjö med en massa pedagogik, retorik, historia och annat skoj. Lagar och regler som man ska tillämpa i förskolan är också något vi fick lyssna på och komma fram till att de inte alltid följs, och ibland följer man dem utan att tänka efter. Spännande och lärorikt. Lite workshop hann vi också med samt prata med de flesta och lära känna varandra IRL.
Väl hemma blir det mycket planering då båda mina utbildningar kräver ganska mycket, bra framförhållning behöver jag och sluta skjuta på allt! Men i helgen blir det VILA. Kroppen behöver det, hjärnan också ;-)

image
Växjö station.

Nu ska jag njuta av min resa, lyssna på musik och kurera mig. Hoppas på solig väder till helgen och värme… Hoppas Er vecka var lika givande som min :-)
Ha en fortsatt fin fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Kunskap tröttar ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.