Bloggande, Dreams, Glamour, Livet, Shopping, Studier, Tankar

Fotografering och annat skoj.

Idag har jag städat och fixat och donat en massa. Flyttade en hylla till förrådet och vips blev det mer plats. Nu är det bara arbetsrummet som ska fixas i ordning så jag kan sitta vid skrivbordet och plugga ;-) Men, men det tar jag när jag orkar. Städningen på hög nivå pågick i nästan 3 timmar innan det ringde på dörren…. En fotograf kom till oss för att fota lite till ett reportage som kommer ut så småningom  I vilken tidning och vad det handlar om får jag inte avslöja än men det kommer tids nog =)

P_20130307_172953
Blixt…

Ena blixtlampan eller vad det nu heter på plats.

... och två.
… och två.

Den andra på plats… fotografen ställer in alla parametrar. Bilden är suddig eftersom jag lekte med programmet Photo Stamp Remover :) Blurr, blurr… Det blev mycket skratt och en himla massa bilder. Men Anna-Lena var jätteduktig och så trevlig att vi kände oss inte stela eller uttråkade. Hoppas bara bilderna blir bra ;-)

Efter fotograferingen blev det lite fika hos grannarna. Apelsiner & kiwi stod på menyn, mums! Och snart är det dags för sängen… för imorgon ska jag plugga, plugga, plugga :( Har legat på latsidan så det är inte klokt! En spark i röven skulle sitta fint så jag kommer igång ordentligt.

Ha en fin torsdagskväll!
Ha en fin torsdagskväll!

Vi läses imorgon mina fina bloggissar! Då får ni också se vilken snygg klänning jag köpte idag… perfekt till sommaren då lillebror tar studenten :-) Den jag har på mig på bilden köpte jag på Tradera från en tjej som startar upp en webbshop så håll utkik efter adressen om ett tag ;-) Godnatt!  

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Fotografering och annat skoj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.