Bloggande, Dreams, Fyrfota vänner, Livet, Shopping, Tankar

Plötsligt händer det!

Idag vaknade jag innan väckarklockan ringde, solen sken och jag log för mig själv. Idag skulle bli en bra dag. Jag gick upp, fixade mig i ordning och så väckte jag maken och Totte. Vi gick på morgonpromenad tillsammans och sen lämnade vi av Totte hemma och fortsatte till Allum för lite frukost på Le Pain Francais :-) Där satt vi länge och diskuterade om allt mellan himmel och jord…sen fick min man ett kort från mig med ett hemligt budskap. Han blev glad, det kan jag avslöja och det som han själv sa,

Varför ska man fira alla hjärtans dag när man kan fira att man älskar någon varje dag?” :-)

Efter det blev det en tripp till Jula, Rusta & Ikea. På Jula köpte vi en ny toasits :-]

Nu har vi en kossa i badrummet!

Rusta blev det en trasmatta till köket som katterna tycker är deras lekbana… *ta fart, spring, hoppa, rulla* = mattan blir till en rulle och då kan man lägga sig på den.

Kökets nya matta :)

Och sen på Ikea köpte vi…………. ingenting! :-) För första gången någonsin tror jag. Så ja, plötsligt händer det! ;-) Dock så kollade vi på ett nytt köksbord och det blir nog en sådan:

Nya köksbordet? Kanske :)

Efter IKEA och all shoppande (eller icke-shoppande) blev vi trötta och tog en fika på Café Galleria i Kållered. Men någonstans där emellan hamnade vi på Chilli och där blev jag förälskad i en bulldog. Ingen vanlig bulldog utan bulldoggen Carl som fick följa med hem till oss :-) Så ser Carl eller Chili, för vi döpte om honom ut:

Fina Chili vaktar vardagsrummet!
Fina Chili vaktar vardagsrummet!

Det var min söndag, det! ;-) Nu ska jag fortsätta umgås med maken och mina fyrfotingar. Ha en lugn kväll och take care out there! Kram

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.