Bloggande, Dreams, Glamour, Livet, Studier

Onsdag!

Det är redan onsdag! Jisses vad tiden går fort… om 2 dagar är det helg, så skönt ;-) Fast mitt liv som distansstudent är skönt varje dag. Jag gör allt i mitt tempo, kan gosa med djuren hur mycket jag vill, gå på promenader när lusten faller på och så kan jag fika mycket ;-) Så mitt liv är så bra som jag vill ha det.

I ? package!
Jag ? paket!

Att få paket och öppna dem tillhör också mitt liv (just nu iaf hihi). På bilden syns paketet från London som kom igår, den innehöll 2 snygga klänningar :-) Bilder får ni se en annan gång. Dessutom kom bästa tidningen igår, Amelia såklart och idag ska jag ha mitt #ameliamoment på kvällen. Kanske lite vin till det…vem vet, vem vet.

Ni som undrar vad det var för bra nyhet min man kom med i måndags får svaret nu: han har fått en annan tjänst :-) Bättre betalt och mycket mer i hans smak. På fredag börjar han där och jag håller tummarna att min älskling ska trivas! Själv letar jag extra jobb och imorgon ska jag på en intervju =) Så håll tummarna runt klockan 14 imorgon!!!

Mina pälsklingar susar gott, Totte snarkar högt och jag ska fortsätta plugga. Ha en fortsatt fin onsdag bloggissar. Kram ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.