Bloggande, Hälsa, Livet

Matförgiftning.

Jahopp då ligger jag här. Med magsmärtor och allmänt jätte dålig :-( Det började igår kväll och jag misstänker att det är matförgiftning. Varför? Jo för att jag åt sushi på ett ställe där sushin smakade konstigt. Det smakade inte illa men det var något som inte stämde..och vips här ligger jag och försöker överleva. Maken mådde också dåligt, han har gått till jobbet men ja, vi får se om han inte får vända hemåt… Dock så kanske klarar han sig bättre med tanke på att hans magsäck är av normal (okej kanske lite större ;-)) storlek. Det är ju inte min pga GBPn.

Nu återvänder jag till sängen och mina magsmärtor… bläh. Men jag önskar Er en underbar torsdag! Kram

P.S Glöm inte att det är tankens dag idag =) D.S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

5 reaktioner på ”Matförgiftning.

  1. Men jag hoppas du återvänder dit med klagomål o att du varit liggandes någon kompensation skall dom ge dig!!! ta hand om dig din stackare KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.