Glamour, Livet

Skönhetssalong hemma ;-)

Imorse fick jag migrän så det var bara att lägga sig igen och vila. Strax efter 12 ringde snälla grannen och frågade om jag var sugen på kycklingsallad och lite sällskap. Självklart var jag det! Så jag gick upp, traskade iväg på promenad med Totte och sen gick jag ner till grannarna :) Där avnjöt vi supergod kycklingsallad och sen fixade Jannice mina ögonbryn och färgade dem samtidigt. Fransarna fick sig också lite färg ;-)

Hemmafärgning ;-)
Hemmafärgning ;-)

Skönt att bli ompysslad! Senare hämtade jag min make och så käkade vi middag på I?Pizza….inte bra för magen! :( Nu är vi hemma, det är lite städ & fix inför morgondagen samt tvättstugan. Men när allt blir klart kommer lägenheten skina och vara så välkomnande! =)

Nu önskar jag er en trevlig fredagskväll. Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Skönhetssalong hemma ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.