Glamour, Livet, Studier

Extrema studier.

Idag är en sådan dag då jag helst vill sova. Vaknade imorse av fusk solsken (wake-up lampa) men somnade om eftersom huvudet värkte. När jag vaknade senare blev huvudvärken till migrän :( Men efter lite tabletter och vila var jag tvungen att klä på mig och börja skriva två tentor. Svarta leggins, svarta knästrumpor och vit klänning för att känna mig vacker ;-) Var tvungen att bli klar med båda idag då jag jobbar imorgon och några dagar framåt. Lite arbete, lite läsande och 9000 tecken senare är jag klar :-)

Snart ska jag till affären och köpa lite mat, sen duscha och lägga sig. Väckarklockan ringer 04:30 då jag börjar jobba 5:45. Ni som åker med västtrafik kanske stöter på mig någonstans ;-)

Ha en trevlig kväll alla! Höres =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.