Dreams, Glamour, Hälsa, Livet, Tankar

Julkalender!

Här kommer foton på min julkalender. Den jag fick av min älskade make och som jag öppnar varenda dag…en lucka för varje dag :-)

Håll tillgodo:

Julkalender 2012.
Lucka nr 1: örhängen.
Lucka nr 2: halsband.
Lucka nr 3: hänge/berlock groda.
Lucka nr 4: halsband.

Det var det…äntligen fick jag in bilderna :) Nu kan ni vänta er nya bilder varje dag… Förutom den underbara adventskalendern så händer det inte mycket hos mig. Jag försöker plugga, söker jobb…städar…  och dagdrömmer. Samt skriver upp matlistor. Och ”mat-tränings-porr-surfar* ;-) För jag har gått upp i vikt…kan inte knäppa mina älskade jeans :-( Så mår lite dåligt… men det är bara att ta tag i problemet. Så nu är all socker bannlyst =)

Nu dags för sömn… Godnatt! Håll er varma där ute :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Julkalender!

  1. Tråkigt att höra att du inte mår bra.. Men adventskalendern låter supermysig..

    Vill du ha lite hjälp eller pepping inför träning så hojta till så fixar vi det..

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.