Livet

En vecka kvar.

Nu när det är en vecka kvar till julafton börjar jag med det sista i hemmet. Idag har jag tvättat, 4 timmar i tvättstugan och 6 stora tvättmaskiner senare är jag nästan klar. Imorgon vid 10 ska jag dit igen för att tvätta en sista maskin och torka det som inte hinner torka hemma.

Till middag fixade jag ?urek , en polsk soppa som är så god så man kan dö…nästan ;-) Lite fix i förrådet har jag också hunnit med och allmänt städ i hemmet. Imorgon ska jag bege mig till biblioteket och kanske in till Göteborg. Mitt busskort går ut under morgondagen så det är bäst att passa på för jag köper inget nytt den närmaste tiden pga. pengabrist.

Snart är det också dags för planering inför 2013 och den årliga traditioner och skriva ner sina nyårslöften. Det är en tradition som håller i sig dock gör inte löftena det ;-)

Ha en mysig kväll nu så hörs vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”En vecka kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.