Livet, Studier, Tankar

Hjärnan…

…den kan spela en en spratt. Vad gjorde den mot mig idag? Jo, den gjorde att jag glömde bort min kvällskurs på Göteborgs Universitetet! Snacka om idiot grej. Vid 15 gick jag från grannarna (té & bullar fika) så jag skulle hinna laga mat till älsklingen och gå ut med Totte innan jag drog till Göteborg för kursen. Vid 17 hade jag totalt förträngt kursen! Så vi åt, gick med vovven och slappade i sängen tittandes på CSI: NY. Plötsligt strax innan 19 slog det mig: KURSEN! Men eftersom jag precis hade duschat och tvättat håret hinner jag aldrig in till stan och barn- och ungdomslitteratur kursen :( IDIOTisk. Det är hur jag känner mig nu.

Men, men…det är bara att inse fakta och gå vidare. Nu ligger alla mina kurstillfällen inlagda i telefonen så den tjuter 1,5 timme innan varje kurstillfälle.

Nu till något roligare ;-) Paketet som jag fick från Ninjan innehöll:

Kärlek av Lena Sjöström.
Bitch – tröjan! :D

Fantastiskt paket hihi. Den t-shirten kommer användas flitigt kan jag lova ;-) Det jag fick av mamma får ni reda på i ett annat inlägg eftersom bilderna vill inte överföras från telefonen till datorn (argh!).

Strax är det dags för lite té och pyssel. Inte vilken pyssel som helst utan Lauras pyssel = bling-bling väggen ska pimplas och bilderna kommer så fort den är klar :-)

Ha det fint bloggissar! Höres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Hjärnan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.