Livet

Fredagsmys alá familjen R.

Jahopp… maken sover, katterna har gått i hans spår och Totte snarkar så det blir en aning skrämmande. Det är fredagsmys hos oss idag. Vad hittar ni på? Själv har jag pluggat lite, svarat på massa mejl, sökt några jobb och slösurfat. Snart är det dags att lägga sig för imorgon drar vi…på en kortare resa :-) Väckarklockan kommer ringa 04:00 och sen rullar vi på väggarna.

Sover – det är vad de gör hela dagarna.

Men nu… ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte att lite kläddkammar-rensning skulle sitta fint men nej… Orkar det inte. Diska borde jag också göra men det är så tråkigt! Jag vill göra något kul så det blir en bok. Dock ingen Dewey för den gör mig galen…. Och så blev jag sugen på pannkakor & vårrullar. Allt fel ligger hos mitt flöde på Twitter, de twittrar ju bara om mat! ;-) Kurs mot köket med andra ord ^_^

Ha en fin helg alla! Höres!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Fredagsmys alá familjen R.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.