Livet

Studentlivet & mat.

Att vara student kan vara kämpigt på många sätt men jag försöker se allt positivt och även de små problemen kan man vända till något bra. Jag har det ändå ganska lätt som student eftersom min make försörjer mig (därav gamla ”hemmafru”-bloggen) så vi behöver inte klara oss på bara studielånet… Han har ju en riktig lön som underlättar väldigt mycket ;-)

Men trots bra lön och lite extra inkomster här och där behöver vi leva lite snålare just nu för att spara till något vi längtar efter. Så idag har jag gjort storkok på ratatouille och grönsaksbas samt fixat matschema för de kommande 2 veckor. Hur gör ni? Fixar ni matlådor & storkok eller?

Matlagning hemma hos mig :)

Annars så flyter livet på, jag funderar på att börja träna på riktigt så de dallrande låren försvinner. Det har blivit lite slappt med pluggandet så imorgon ska jag sätta mig ett par timmar och verkligen råplugga. Och så ska jag fira…vad för Ni veta tomorrow =) Det blir också en tripp till biblioteket för att hämta lite böcker, bl.a. Digitalt entreprenörskap av Annakarin Nyberg.

Nu ska jag besöka era bloggar och sen förbereda inför morgondagen. Efter det blir det lite måndagsmys, Svenska Hollywoodfruar och sen sova… Höres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Studentlivet & mat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.