Livet, Shopping, Studier

Möten & mat.

Som ni säkert läst tidigare skulle jag ha ett möte kl 14:00 idag. Och det hade jag… men vi tar dagen från början ;-)

När jag hade kurerat mig lite med förkylningsmedicin och gått ut med Totte fick jag byta om och bege mig mot Göteborg. Vid centralstationen fick jag byta buss mot spårvagn (åhhh älskar spårvagnar!) och sen hoppade jag av vid Vasa/Viktoriagatan. Eftersom jag var för tidig så passade jag på att fika på rawfoodbaren. Mumma säger jag. Äppelpajbar + cafe latte med mandelmjölk = lycka.

Fika!

Efter energipåfyllningen gick jag på mötet. Där pratade jag med en tjej om bloggandet, studentlivet och lite annat. Givande samtal och beskedet hon gav mig ännu trevligare. Det är nämligen så att från och med idag är jag en av de nya studentbloggare på Studentbloggen! Det är en blogg där vi studenter på Göteborgs Universitet skriver om hur det är att vara student. Jättekul att få äran  och skriva där och dela med mig som nyinflyttad student =)

Gissa hur jag firade det….jo, genom att shoppa.

Dagens fynd!

Självklart använde jag studentrabatten på Bokia när jag köpte de fina skrivböcker (69kr för 5 st!) och sparbössan. Diggar texten på den – ”Early Retirement Fund” :D

Nu ska jag plugga lite och sen kanske se nån film… Höres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Möten & mat.

    1. Nejdå! Jag finns kvar här, detta är min privata krypin… här får jag skriva vad som helst om vad som helst hihi ;-)
      Mmm det var trevligt måste jag erkänna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.