Livet

Mjukt.

I veckans måndagstema är temat mjukt/soft och vad passar då bättre än min nya säng? ;-) Här kommer bilderna på den nya, fina ramen (som vi köpte och skruvade ihop igår) samt katterna, hunden och skönaste sängen:

Sovrumsmys.
Mjuka sängen & hårda tavlor.
Hård tavla med mjuk motiv.

Och så passar jag på att visa det hårdaste i vårt sovrum:

TV:n! ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

5 reaktioner på ”Mjukt.

  1. Härligt mjukt och sängen kan verkligen se inbjudande ut nu. Jag trodde det var idag du skulle iväg, du vet nu har jag jobbat hela helgen och jobbat klart och vet knappt vad det är för dag, idag har jag även varit uppe hela dagen som jag inte brukar så jag närmar mig 27 vakna timmar. Skall lägga mig väldigt tidigt ikväll. Kram

  2. Det var kjempefine og koselige bilder, og du verden så mykt og godt de har det! :) Hva er vel bedre enn å kose seg slik?

    Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.