Livet

Filmtips & böcker :)

Godmorgon på Er!

Det är tisdag, solen skiner (eller nja…kanske hos nån iaf) och jag är på gott humör trots nattens förfärliga eskapader (om dem i ett senare inlägg).

Igår kväll tittade jag och maken på The Gathering med Christina Ricci. Det är inte skräck, snarare en thriller. Först så tyckte jag att filmen var sådär men efter lite eftertanke så tycker jag att den är bra. Den har ett budskap, ett viktigt sådant! Titta aldrig på det förfärliga utan att reagera.

 

Glömde också skriva att igår kom mitt paket med böcker :-) Inte alla dock men de flesta kom med. Bland annat Svenska Akademiens Ordlista och Studentens skrivhandbok. Spännande läsning väntar ;-)

Nu ska jag gå ut med Totte, fixa lite hemma och sen bär det av mot Göteborg och Saluhallarna. Där har jag beställt bröd bakad helt utan mjölk (ingen margarin eller smör med andra ord), återkommer med smakupplevelser.

Ha en fin dag alla! Höres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Filmtips & böcker :)

  1. Låter som en bra film, är osäker på om jag har sett den. Borde ha gjort det jag som slukar filmer fast jag är sån att jag glömmer ofta titeln på det jag har sett ;) Hoppas att du får en fin Tisdag, jag är på väg ut på dejt med dottern. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.