Livet

Baksida.

Dagens fredagstema är baksida. Jag funderade lite, kikade runt hos andra bloggare och sen bestämde jag mig för att visa er de här:

En mjölkallergikens mardröm.

 

GBP operationens baksida: mjölkallergi. Jag får aldrig äta såna bakelser… hur mycket jag än vill eftersom sen ligger jag och dör av smärtan. Likaså blir det om jag äter något för sött eller för fett.

 

Kärlekens baksida?

 

Den här texten fann jag i en bok och den fastnade i mitt huvud. För visst kan det kännas så ibland?

 

 

 

Min kramvänliga baksida ;-)

Som ni kan se tycker min make om min baksida och mer än gärna klämmer han den…även på vår andra bröllopsfest och fotografen lyckades föreviga de stunderna flera gånger.

Det var mina bidrag till utmaningen… nu är det dags för sömn för imorgon fortsätter packandet!

Höres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

7 reaktioner på ”Baksida.

  1. Ja, det finns goa baksidor också. Tänk om man fick klappa någon där bak:-) Det är tur att man bara tänker annars får man en smäll av den vederbörande:-P

  2. Jag har lärt känna det där med mjölkfritt och det är inte helt enkelt sedan är det fruktansvärt dyrt att alla de där produkterna som är fria från mjölkproteiner, trots att de är billigare att tillverka.

    Lite lustigt med ditt inlägg eftersom jag hade sonens flickvän Ellen i tankarna när jag lade upp min baksida av Ellen, lite kul bara och sedan i nästa hade jag ju framsidan av den vackra Ellen. =) som är mjölkproteinallergiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.