Livet

Kroppssmyckning.

Idag är det dags för onsdagstema ! Fotona ska relatera till kroppssmyckning och jag tänkte visa lite bilder på kroppssmålningar och sånt men ändrade mig… Istället visar jag tatuering. Eller rättare skrivet hur jag blev av med en samtidigt som jag gjorde min magplastik.

Strax innan tatueringen försvann...

Denna tattoo på magen gjorde jag i maj 2005, med platt mage och allt. Ung & galen. Trodde att den skulle betyga mycket, egentligen stärkte den bara min osäkerhet…

Tatueringen försvinner...

Den 7 juni 2011 rök tatueringen tillsammans med överskottshuden efter viktminskningen. Det kändes skönt.. och gav utrymme för en ny konst bild (som ännu inte gjorts!).

Jag har inte skaffat någon ny tatuering efter operationen, har en på armen som syns på bild 1 och funderar på en ny men tiden måste infinna sig och den där känslan att nu vill jag det. Till dess väntar jag och betraktar alla andra fina tatueringar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

16 reaktioner på ”Kroppssmyckning.

  1. Hej..va kul att du tittade in hos mig, ang din operation har jag genomgått en samma för ca 10 år sedan,,,,, jasså du är sugen på en ny tatuering? ….ja här öser regnet ner mindre kul då jag skall cykla till jobbet vid 13.00 …ha en underbar dag å kram

    1. Jag genomgick min för 3 år sedan… ångrar inte trots många motgångar :) Japp sugen på flera tattos men väntar på det rätta tillfället och den rätta tatueraren. Inte kul med regn hos dig! Här var det sol men tyvärr blev det molnigt :(

  2. sv: jo tack jag mår bra men jag tog bara bort skinn …hade nog 99st klammrar o det gjorde ont !!!! men skulle lätt göra om det …tog bort 3,6 kilo och 10 cm ….härligt ….oh nu kommer solen på besök ….:) ta hand om dig kram

  3. sv: jo tack jag mår bra men jag tog bara bort skinn …hade nog 99st klammrar o det gjorde ont !!!! men skulle lätt göra om det …tog bort 3,6 kilo och 10 cm ….härligt ….oh nu kommer solen på besök ….:) ta hand om dig kram

    1. Jahaaaaaa :) trodde du också gjort GBP… Ush för klamrar! Jag hade inga såna utan bara tråd som försvann av sig själv. Har du fått tillbaka känseln?

  4. Vilket bra inlägg, just det här med att man skall tänka till före man gör en tatuering, tyvärr är det vanligare än så att man inte gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.