Livet

Hemväg.

Idag är det dags för nästa utmaning i fotoväg, nämligen hemväg.

Bronowice - Polen - hemma...

Den gröna väggen som syns lite är mina morföräldrars del av huset. Jag växte upp där mellan 4e och 5e levnadsåret då mina föräldrar var i Sverige. Varje sommar, varje skollov, nästan varje helg var jag där också för där var det hemma. Så vägen som syns på bilden är min hemväg, trots att morfar dog för 12 år sen, trots att mormor bor inte kvar där så känns platsen som mitt hem och mina trakter. Varenda gång jag tänker på det så blir jag lugn och harmonisk och bara ler… för där var jag alltid lycklig.

Måndag 9/7 – Svartvitt
Tisdag 10/7 – Dröm
Onsdag 11/7 – Hemväg
Torsdag 12/7 – Under
Fredag 13/7 – Öde
Lördag 14/7 – Rörelse
Söndag 15/7 – Händer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Hemväg.

  1. sv: jag fick även en ny navel o min känsel runt den o vissa ställen är känseln nedsatt men det kan jag leva med:) nu skall jag stressa till jobbet på cykel nyss duschat …tittar in i kväll o ha det gott kramen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.