Hälsa, Livet

Yoga & livet.

Idag har varit en ganska så lugn dag. Lena åkte till Stockholm, vi skjutsade brorsan hem och sen var vi (jag & kärleken) och hälsade på Loffe & Kajsa som har fått bebis! I onsdags föddes han, en pytteliten Elias :-) Jättekul att åka och hälsa på, jag fick t.o.m hålla i honom! Myyyyyyyyys :-)

Sen var vi på promenad trots att mina lår värker som satan efter gårdagens Laser Game… Hoppas det gör mindre ont imorgon då jag börjar sommarjobba.
Medans jag fixade kvällsmat gjorde min make en whiteboard till mig :-) Härligt! Så nu kan jag inte skylla på att jag glömmer något, allt ska skrivas upp ;-)

20120603-213809.jpg

När jag låg i badet (fasiken vad jag kommer saknar mitt badkar när vi flyttat till Göteborg!) läste jag den nya tidningen YOGA för dig. Intressant och givande läsning. Ska definitivt läsa den ofta och börja prenumerera. Jag har länge varit intresserad av yoga och pilates men inte riktigt satt igång med varken den ena eller den andra. NU är det dags! Jag ser tidningen som ett tecken :-)

Nu är det dags för sömn…för väckarklockan ringer 5:30.
Höres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

7 reaktioner på ”Yoga & livet.

  1. ja vi hade det mysigt idag. hann också med fika på cg =) hihi jag whiteborden blev riktigt bra tycker jag. du får lägga upp en bild på det färdiga resultatet också =)

  2. Tjobbidoo!! Hej å hå.. Till gruvan du gå… Ja, jobba bör man annars ja du vet. Ha de gött på jobbet hur eller hur hjärtat så ses vi snart så vi kan bubbla av oss allt från senaste tiden :)) kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.