Glamour, Hälsa

Möten & mat.

Jag älskar mat. Jag gillar att träffa människor. Kombinationen av det är det bästa jag vet, nämligen fika. Man äter och man umgås, pratar, filosoferar och planerar samtidigt som man njuter. Eller?
Just det! Är man som jag laktosintollerant och glömmer bort det varenda djävla gång man fikar så är det inte bra! Lyckligtvis kan jag faktiskt skådespela bra och ingen märker hur ont jag har och hur illa jag mår, men det värsta i avslöjandet hade nog ändå varit: hur dum får man vara!? Lär jag mig aldrig!? :-(

Så idag när Ninjorna hade presskonferensKullzénska tog jag äppelpaj med glass. Glass av allt! Idiot. ja, det är jag det. Till mötet kom tidningen Östran Nyheterna så det ska bli kul att hålla utkik efter reportaget :-)

Efter det var jag och kärlekenNybro Kebab och självklart åt jag för snabbt och såsen var gjord på grädde… Idiot again…
Och vad gjorde jag ikväll när vi kollade på inspelade program av ”Kvällen är din”? Jo, käkade godis…
1) godis + GBP opererad = katastrof
2) godis innehållande mjölkpulver + laktosintollerans = ONT i magen :-(

Så nu ligger jag i sängen och vrider mig i magsmärtor som jag orsakat mig själv. Rätt åt dig Laura! :[

Godnatt på er och jag hoppas ni får bättre natt än jag! Dröm sött…

20120424-215031.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Möten & mat.

  1. Alltså du är rätt korkad om du äter glass????!!! fast jag är lika dum I huvudet – jag åt glass igår :) hahah 2 idioter .. tur vi är vänner :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.