Hälsa, Livet

Tarmar & skräp.

Jag väntar och väntar… Undrar när de ringer från sjukhuset att nu är det dags för min operation. För så är det… jag ska få mina fickor i bukhålan ihopsydda eftersom en riktig tarmvred är nära :-( Ibland gör det mer ont ibland lite mindre…. Jobbigt. Men än så länge ingen tarmvred så jag lever vidare.
Tänk Er att ni sitter i min båt, med en tarmvred nära, alltså en katastrof. Få borde man väl tänka lite extra på vad man stoppar i sig!? Ja eller hur. Men inte jag! Jag är dum och stoppade i mig glass & jalapenos! Jag är laktosintollerant och tål inte för stark mat. Idiotiskt!

Och sen det där med skräpet. Hur mycket skit samlar man på sig egentligen!? Jag rensar och rensar men ändå har jag alla garderober fulla. Omöjligt? Ja! Men imorgon tar jag mig an sovrummet och hoppas på lite mer plats ;-) än så länge har jag kastat ungefär en mindre container .

Nu dags för sömn så god natt & sov så gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Tarmar & skräp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.