Hälsa, Resor, Studier

På väg…

… till Kalmar och Linné biblioteket för att låna en massa böcker. Introduktionen gick bra, filmen var lite hackig men gick att titta och lyssna på. Chatten med några från programmet var bra tycker jag, alltid kul att ”snacka” med någon som läser samma sak. Nu börjar det på riktigt, förtjusning blandad med skräck är känslorna just nu.

I Kalmar ska jag möta upp mamma & pappa, det blir nog Zorbas för lunch innan de kör mig till Oskarshamn för besöket hos kirurgen. Undrar vad han kommer säga… Hoppas att det där med magen inte är farligt. Bara han slipper öppna mig igen, för det är jag livrädd för…

Imorse var det verkligen piss-off att stiga upp. Ont i hela kroppen och seg, antagligen efter gårdagens besök i simhallen. Så det känns i kroppen att konditionen är i botten, jag som inbillade mig att min kondis är så bra haha. Bullshit!

Strax anländer bussen till Kalmar så det är dags att lägga ifrån sig iPaden och ha iPhonen i högsta hugg med RunKeeper på inför promenaden till bibblan.
Ha en bra dag alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”På väg…

  1. Hehe, hoppas jag hinner läsa den snart, så himla mycket kurslitteratur bara. Ahh, linneuniversitet har hört massa bra om det =) Har du bott i Polen? Är sjukt sugen på at åka dit igen, fascinerande land och en av mina närmsta vänner är polska =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.