Livet

Tejp byte.

Hann inte igår så rapporten kommer idag :-)

Jag var livrädd för smärtan vid tejp bytet. Men jag la mig i sängen, tog av gördeln och började försiktigt att dra i tejpen vid naveln. Konstigt. Kändes inget. När jag var klar med tejpen såg jag att kirurgen hade stoppat i en gasbinda i naveln så den tog jag bort och…. herregud! Så stort hål! Minst 2 cm djup! :o

Sen började jag att pilla bort tejpen vid bikinisnittet, först från höger sida aj aj aj aj! Då slutade jag och började från vänster, där gick det mycket bättre. Kändes knappt något :) När jag kom till högra sidan igen, då var det bara att bita ihop och dra försiktigt. Lyckades till slut och… jippie :) Snittet eller rättare skrivet ärret ser bra ut. Mycket bättre än vad jag föreställde mig. Halleluja.

Sen tvättade jag lite försiktigt och luftade, efter det på med nya tejpen och gördeln. Voilá.

Och denna procedur ska jag göra varje vecka i 3 månaders tid. Känseln är borta i 3/4 delar av ärret och jag hoppas att så kommer det förbli i alla fall tills jag är klar med tejp byten. Annars kommer det vara ett helvete.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.