Livet

Svullen.

Ja, exakt som det står i ämnesraden. Jag är SVULLEN. Rejält. Var på akuten igår och efter 6 timmars väntan kom äntligen kirurgen och tömde mig lite. Har gammal levrat blod i buken :( han lyckades bara ta 200 ml, resten är kvar och trycker och gör ont.

Blev ganska skrämd när jag läste på ett forum idag att man kan vara svullen i upp till 6 månader efter open! Liksom…hallå… jag ska ha min vita bröllopsklänning på mig om knappt 3 veckor! Hur ska det gå? :(

Börjar fundera på att jag kanske började jobba för tidigt, man ska visst vila i stort sett hela tiden i 2 månader efter operationen. Och jag vilade i 2..veckor. Var ledig i helgen, idag jobb igen, undrar hur det kommer gå med tanke på att jag måste cykla dit först och sen jobba i 6 timmar som omsorgs assistent. Det ska tilläggas att jag knappt kan gå pga. svullnaden. Ja, ja får väl bita ihop och jobba för pengar behöver vi.

Ha en skön måndag, det ska jag försöka ha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.